Econocom digitaliseert 29 operatiekamers op nieuwe ziekenhuissite Delta (CHIREC)

 

De ziekenhuisgroep Chirec (Centre Hospitalier Interrégional Edith Cavell) doet een beroep op Econocom om 29 van zijn nieuwe operatiekamers te digitaliseren in het in aanbouw zijnde ziekenhuis Delta, waarvan de opening gepland is in december 2017.

Door zijn omvang is dit een uitzonderlijk project, zowel voor Chirec als voor Econocom.

"Econocom investeert al jaren in de digitalisering van de ziekenhuissector. We zijn ervan overtuigd dat we met dit project ons steentje bijdragen aan het ziekenhuis van de toekomst." - Bruno Ronsse, Country Manager d’Econocom Belux

De eerste digitale operatiekamer zal eind juni klaar zijn. Die zal dienstdoen als demonstratiezaal. De artsen, verpleegkundigen, biotechnologen en informatici van het Delta-ziekenhuis zullen er hun opmerkingen, vragen en suggesties over kunnen formuleren. Van augustus tot oktober rust Econocom alle operatiekamers uit en zorgt het voor de integraties van de hard- en software met de bestaande voorzieningen. In november krijgt het personeel opleiding, zodat de operatiekamers en de gebruikers ervan operationeel zijn voor de opening in december.

Lees Meer