Econocom stelt Chantal De Vrieze aan als Managing Director Belux

Zaventem, 24 januari 2019 - Econocom kondigt de aanstelling van Chantal De Vrieze aan als Managing Director voor België en Luxemburg. In die hoedanigheid zal ze ook zetelen in het Uitvoerend Comité van de Groep. Chantal De Vrieze neemt haar rol op vanaf 11 februari.

Chantal De Vrieze krijgt als opdracht om met name de groeiambities van Econocom in Belux vorm te geven en het strategisch plan ‘E for Excellence’ te implementeren. Met E for Excellence focust Econocom op groei, kwaliteit en klantentevredenheid via geïntegreerde oplossingen in vier expertisedomeinen: de digitale werkplek, ICT-infrastructuur, digitale transformatie en financiering.

"Er is een trend in de markt van eigendom naar gebruik en dus een groeiende vraag naar as-a-service en product-dienstcombinaties. Dat is een aantrekkelijke formule voor klanten. Door een unieke combinatie van producten, digitale diensten en financiering is Econocom uitstekend geplaatst om deze nieuwe businessmodellen te ondersteunen", zegt Chantal De Vrieze, de nieuwe Managing Director van Econocom Belux, die opnieuw aan de slag gaat bij het bedrijf waar ze eerder al veertien jaar werkte, waarvan zeven als Country Manager. "Ik voel mij aangetrokken door de DNA, de dynamiek en het ondernemerschap van dit bedrijf. Ik heb dus mijn hart laten spreken."

"Chantals kennis van zowel de groep als de markt is zeer waardevol nu Econocom een nieuwe groeifase ingaat. Met haar jarenlange ervaring zowel in lease als in services heeft Chantal het ideale profiel om de implementatie van ons strategisch plan waar te maken in deze belangrijke en historische regio voor Econocom", aldus Jean-Louis Bouchard, CEO van de Econocom Group.

Chantal De Vrieze stond de afgelopen drie jaar aan het hoofd van Altran België. Naast haar nieuwe loopbaan bij Econocom Belux blijft ze parallel zetelen in de raden van bestuur van een aantal vooraanstaande Belgische beursgenoteerde bedrijven.

Lees het persbericht