Econocom zet zich in voor nuttige digitale doelen. Laten we samen Télévie steunen!

TV spot
event date: 19 september 2020

Econocom Belux verleent jaarlijks haar steun aan Télévie om geld in te zamelen voor de financiering van het onderzoek naar kanker en leukemie bij kinderen en volwassenen. Télévie is een initiatief van de groep RTL-TVI dat georganiseerd wordt in Franstalig België en in het Groothertogdom Luxemburg.

In dit bijzondere jaar staat gezondheid centraal. Deze gezondheidscrisis herinnert ons er meer dan ooit aan dat het ons meest waardevolle bezit blijft om ten volle te genieten van het leven en onze dierbaren. Maar COVID-19 heeft kanker helaas niet gestopt. Integendeel, het vertraagde diagnoses, ingewikkelde behandelingen en verzwakte de meest kwetsbaren nog meer. Tot slot heeft het ook de vele geleverde inspanningen mbt kankeronderzoek vertraagd.

Econocom zet zich dan ook meer dan ooit in voor deze 32ste editie van Télévie. Na twee keer uitgesteld te zijn, zal de slotavond van Télévie 2020 eindelijk plaatsvinden aanstaande zaterdag 19 september in de RTL-studio's, zonder publiek en met een beperkt aantal sprekers om alle geldende veiligheidsmaatregelen te respecteren.

Als logistieke partner van het evenement zal een team van vrijwillige Econocom medewerkers deze week de callcenters van Mons en Evere bemannen. Daar zullen zo’n 200 laptops geïnstalleerd en weer gedemonteerd worden. Ze zullen alle schenkingen van de televisiekijkers registreren tijdens de slotavond. Ook de technische ondersteuning wordt verzorgd door Econocom om een ​​permanente beschikbaarheid te garanderen tijdens de inzameling. 

Laten we meer dan ooit levens redden !

TV spot