MVO

Verantwoordelijke
Digitale
Ondernemer

De Econocom Groep wil zijn aantrekkingskracht op een nieuwe generatie talenten verbeteren, de innovatie en verduurzaming van zijn activiteiten versnellen en de digitale transformatie sturen naar een meer duurzame toekomst.

onze missie

onze klanten en hun gebruikers effectieve en duurzame digitale oplossingen bieden, waarmee een positieve impact gegenereerd wordt.

de thema’s waarvoor wij ons voor inzetten

education

Wij geloven in de positieve impact van digitale technologie en zien het als een manier om effectief te voldoen aan de behoeften en eisen van leerlingen . Econocom helpt actief mee om de digitale kloof in het onderwijs te verkleinen.

second life IT

Digitale technologie vervuilt, maar de opkomst ervan is een grote kans om de ecologische transitie te versnellen. Econocom helpt actief bij de ontwikkeling van verantwoorde digitale technologie.

workplace

Het gebruik van digitale technologie evolueert, zo ook onze manier van werken: autonomie, mobiliteit en samenwerken. Digitale technologie is een oplossing voor het bouwen van een werkomgeving die talent meer vrijheid schenkt. 

ons MVO manifesto

Als verantwoordelijke digitale ondernemer en pionier in de digitale circulaire economie engageert de Econocom Groep zich via de publicatie van een manifest inzake MVO-beleid.

onze doelstelling

onze klanten : ondersteuning van nieuw duurzaam gebruik voor klanten en eindgebruikers.

  • Verantwoorde digitale (vermindering van de milieueffecten en bestrijding van de digitale kloof) en circulaire economie bevorderen
  • Verantwoordelijke innovatie stimuleren in interne en externe samenwerkingsverbanden

 

onze medewerkers : zorgen dat we ‘on top of our game’ blijven dankzij duurzame inzet.

Positionering als een betrokken werkgever

  • Een veeleisend milieubeleid voeren
  • Een ethische en verantwoordelijke speler zijn

 

ons ecosysteem : het ecosysteem uitbouwen om zo gedeelde waarde te creëren

  • Ondersteuning van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de digitale wereld van onderwijs, 2e hands IT en de digitale werkplek
  • Ontwikkelen van onze lokale verankering

 

econocom in actie

onze klanten

Onze medewerkers

ons ecosysteem

One digital company