Econocom, de enige Apple Authorised Enterprise Reseller in België

Apple devices

Uw werknemers zijn uw grootste kapitaal. Laat ze kiezen met welk apparaat ze werken. Apple producten bieden de beste gebruikerservaring, Econocom begeleidt je daarbij met alle diensten die je nodig hebt.

MacBook Air 13" & 15" 
Strak. Sterk. Nu met M3.


Dankzij de M3-chip wordt er nog meer mogelijk op de superhandige 13-inch & 15-inch MacBook Air. En met tot 18 uur batterijduur gaat alles voor werk en vrije tijd razendsnel, waar je ’m ook mee naartoe neemt.

innovatieve bedrijven
kiezen voor Apple

 

Apple ontwerpt zeer effectieve producten voor bedrijven en verandert de werkgewoonten. Zozeer zelfs dat wanneer werknemers de mogelijkheid krijgen om hun eigen apparaten te kiezen, er geen twijfel bestaat over hun voorkeur: 62% kiest voor een Mac en 35% geeft de voorkeur aan een non Mac laptop.*

Vooruitstrevende bedrijven beseffen hoe belangrijk het is om hun werknemers de kans te geven om met een Mac te werken. In samenwerking met Apple helpt Econocom organisaties dit doel te bereiken door een moderne professionele werkomgeving te creëren.*source: Global Study: Employee Choice and its Impact on the Future of Work (Jamf, 2021)

een Apple-leverancier als geen andere. Welkom bij Econocom.


Dankzij onze 3 expertisegebieden: distributie, diensten en financiering, kunnen onze experts samen met u een gepersonaliseerde aanpak op maat van uw project definiëren.

Wij zijn het enige bedrijf in België en het Groothertogdom Luxemburg dat Apple’s AAER & AAES accreditaties heeft voor bedrijfs-, onderwijs- en professionele en ondersteunende diensten, en we bieden ook een breed scala aan op maat gemaakte, schaalbare Apple–services.

uw producten en oplossingen kopen

tegen de beste voorwaarden

Eén partner volstaat voor digital procurement met end-to-end service. Van advies bij de device keuze tot en met op maat samengestelde online bestelplatformen. Je hebt de volledige levenscyclus van je Apple-hardware in eigen hand: van aankoop tot recycling.

Uitgebreide oplossingen

360° ondersteuning voor IT

Integreer de Apple-omgeving succesvol in je bedrijf door rekening te houden met alle onderdelen van een project.
Bied je werknemers een efficiënte werkplek en geef ze de keuze uit verschillende werktools.

Apple apparaten zijn goedkoper als je rekening houdt met de TCO

Een slimme investering. Lage ondersteuningskosten. Hoge restwaarde. Flexibele financieringsprogramma's. En dus een lage totale eigendomskosten.

Wanneer u kiest voor Apple-producten, maakt u een slimme investering. Over een periode van drie jaar ligt de Total Cost of Ownership (TCO) $ 843 lager dan die van een PC. 

Flex Income Plan bij Belfius:

75% kiest voor een Apple device

Belfius begon in 2014 met een klassiek cafetariaplan en evolueerde naar een flexibel verloningsplan, waar nu ook corporate devices deel van uitmaken.

In deze testimonialvideo onthulde Belfius Reward Manager Jo Vanschoenwinkel het geheim achter hun succes: « Als je aan de medewerker keuze kunt geven, ja, dan leidt dat gewoon tot meer tevredenheid. »

We gaven ook de microfoon aan Ine Van De Vaerd, Reward Expert bij Belfius, die de aantrekkelijkheid van ICT in hun Flex Plan bevestigt : « Nu kiezen bijna 90% van onze medewerkers ervoor om één of meerdere devices op te nemen in het flexplan, met 75% die de voorkeur geeft aan Apple devices ». In deze video komt u ook te weten wat een Employee Choice program (CYOD) inhoudt, welke rol Econocom speelt in de ondersteuning van hun Flex Plan en het belang dat Belfius hecht aan de duurzaamheid van hun IT-vloot.

Siemens Inspiration Case Study: 

Het beste van Apple voor elke werknemer

De tevredenheid van werknemers is een topprioriteit bij Siemens. Het wereldwijd actieve bedrijf heeft ongeveer 293.000 werknemers. Om alle werknemers de beste gebruikerservaring te bieden bij het werken met Mac, introduceerde Siemens in juli 2019 het "mMac Service" programma.

Meer dan 1.000 Siemens medewerkers wereldwijd hebben inmiddels deelgenomen aan het programma. In een interne enquête gaf 98% aan de keuze voor de mMac-service te waarderen.
ps: Econocom heeft Jamf niet geïmplementeerd bij Siemens.

kies voor Econocom en profiteer van
360° ondersteuning

Vraagt u zich af wat een Apple-project voor uw bedrijf kan betekenen? Implementeert u momenteel een Apple platform en wilt u ondersteuning?

One digital company