uw liquiditeitspositie optimaliseren en toch blijven investeren?

Uw cashflow behouden is een echte uitdaging en bovendien van vitaal belang. Cash is king en ongetwijfeld ook de levensader van uw bedrijf, zowel in moeilijke tijden als om te groeien en te innoveren.

In een ideale wereld betalen klanten op tijd, groeit de verkoop, investeert u op het juiste moment en komt het geld uiteindelijk sneller binnen dan dat het wordt uitgegeven. In werkelijkheid is dit echter een ander verhaal.

U moet kunnen investeren om u voor te bereiden op de toekomst, om uw productiviteit te verhogen, groei te hervatten, uw processen te digitaliseren of de cybersecurity te versterken.

Dit zijn investeringen die noodzakelijk zijn op de middellange en lange termijn, zelfs wanneer uw budgetten onderhevig zijn aan beperkingen op korte termijn.

webcast EY - Econocom cash is king in times of crisis

Tijdens dit webinar komt u te weten:

  • Welke impact covid-19 heeft op de finance functie. EY presenteert de resultaten van een enquête bij 1.000 Belgische CFOs
  • Welke mogelijkheden er bestaan om uw cashpositie te verstevigen op korte termijn
  • Hoe andere bedrijven hun liquiditeitspositie hebben geoptimaliseerd

onze oplossingen om uw liquiditeitspositie te versterken

Samen met Econocom op weg naar een geslaagde investeringsstrategie

Steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met uitgestelde leveringen waarbij de installaties en verkopen niet kunnen afgerond worden. Dit gebrek aan inkomsten uit verkoop, samen met uitgestelde betalingen door klanten, legt een druk op de huidige cash flow situatie. Daarbij kunnen uitgaven, die traditioneel op het einde van het jaar dienen te gebeuren, niet uitgesteld worden. Om deze situatie te overbruggen kan u overwegen om vastliggend kapitaal te mobiliseren?

lees de blog

waarom een beroep doen op econocom?

Onafhankelijke Speler

Econocom opereert merk-, bank- en leveranciersonafhankelijk.

Financiële Expertise

U kunt zich beroepen op een team van experten voor een op maat gemaakte oplossing.

One digital company