oplossingen voor digitale transformatie

De klantervaring versterken, de bedrijfsprestaties verbeteren, diensten met meerwaarde creëren: de digitale revolutie biedt massa's kansen om in te spelen op de nieuwe verwachtingen van de hedendaagse 'verbonden' medewerkers, klanten en burgers.

Om tegemoet te komen aan de uitdagingen van deze transformatie, helpt Econocom organisaties om de verspreiding van de digitale vooruitgang te versnellen dankzij een unieke combinatie van technologische en financiële expertise.

Ongeacht de aard van de digitale assets en het vereiste niveau van dienstverlening, bieden de "digit'all"-oplossingen van Econocom u expert-oplossingen die voortbouwen op onze ervaring m.b.t. gebruikersomgevingen en de uitrusting van verkoopskanalen en kantoorlocaties.

eenvoud, performantie en soepelheid voor uw digitale projecten

Werken met Econocom is kiezen voor ondersteuning met een betrouwbare partner om uw plannen voor digitale transformatie tot een goed einde te brengen. Onze aanpak steunt op 3 principes:

eenvoud

Wij bouwen onze oplossingen met het oog op uw gebruik ervan: ze combineren hardware, software en diensten die via één contact binnen uw bereik komen.

performantie

Wij versnellen uw projecten door u te laten beschikken over onze oplossingen in abonnementsvorm, met gewaarborgde beschikbaarheid.

soepelheid

Onze oplossingen worden op contractueel en technisch vlak aangepast aan de evolutie van uw activiteiten en behoeften.

one digit'all company

met digit'all users

Bevrijd het potentieel van uw medewerkers.

Uw medewerkers spelen de hoofdrol in uw digitale transformatie. Zij moeten kunnen werken met moderne apparatuur, net zoals ze dagelijks gebruiken in hun privésfeer.

Uitgebreide toegang tot informatie en mogelijkheden tot delen en samenwerken: deze nieuwe tools dragen bij tot de tevredenheid van uw medewerkers en de verbetering van de bedrijfsprestaties.

Met digit'all users: 

  1. Voor elk gebruikersprofiel (verkopers en technici in buitendienst, VIP's) mobiele en digitale IT-apparatuur op hun maat
  2. Uw applicaties en inhoud geïntegreerd in uw infrastructuur, teneinde een uniforme gebruikerservaring te creëren, los van de gebruikte apparatuur.
  3. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning van uw medewerkers, op kantoor of in buitendienst.

met digit’all places

Breng meer dynamisme in uw werk-, verkoop- en onthaalruimtes.

Uw werk-, verkoop- en onthaalruimtes staan centraal in uw activiteit. Door na te denken over het gebruik en de aantrekkelijkheid van de ruimtes, kan hun digitale transformatie bijdragen tot de ontwikkeling van uw activiteit en tot het imago van uw organisatie.

  1. Multimedia- en netwerkcomponenten naast collaboratieve tools om de klant-gebruikerservaring te transformeren
  2. Installatie van materiaal ter plaatse, met ontwikkeling en integratie van toepassingen en inhoud in uw infrastructuren
  3. Gewaarborgde beschikbaarheid dankzij monitoring en onderhoud

met digit’all things

Maak de belofte van het internet der dingen vandaag nog waar.

Het internet der dingen doet de grenzen tussen de fysieke en de digitale wereld vervagen. Door de voortdurende verlaging van de kosten van boordelektronica kan een groot deel van de activa van uw organisatie vandaag worden gedigitaliseerd: voertuigen, productielijnen, professioneel meubilair.

Deze technologieën van de toekomst zijn het onderwerp van een specifieke Econocom-oplossing voor toepassingen waarvan het rendement al is aangetoond, zoals intelligente verlichting, contactloze identificatie of toezicht op afstand op activa.

Met digit'all things: 

  1. Wij definiëren het projectecosysteem door relevante technologiepartners te selecteren en ontwikkelen een bedrijfsmodel dat aan uw situatie is aangepast.
  2. Wij organiseren de installatie van apparatuur en de ontwikkeling en integratie van toepassingen en gegevensstromen in uw infrastructuren, ongeacht of deze privaat, publiek of hybride zijn.
  3. Wij garanderen de beschikbaarheid door het toezicht en het onderhoud in operationele staat te beheren
One digital company