healthcare

Digitale transformatie voor uw zorgmedewerkers.
Verbeterde productiviteit door digitalisering.

digitalisering in de zorgsector,
een stijgende trend 

De verwachting is dat deze toenemende tendens zich verder zal doorzetten door de vergrijzing van de bevolking en door de toename van chronische ziekten. De fysieke en mentale druk op zorgverleners zal dus nog verder stijgen. Digitale technologieën kunnen helpen deze druk enigszins te verlichten. Door papierwerk te vervangen door technologie, zal het zorgpersoneel tijd winnen, efficiënter werken en meer betrokken kunnen zijn bij de opvolging van hun patiënten.

verbeter
de kwaliteit
van uw zorg

Ziekenhuizen worstelen vaak nog met stapels papierwerk en dossiers. Hoog tijd om te digitaliseren dus. De overstap van papier naar digitaal betekent minder chaos, meer productiviteit, een vlottere samenwerking en nog veel meer.

Bovendien zorgt digitalisering ervoor dat medewerkers op elk moment alle nodige informatie (gegevens, notities, beelden, …) binnen handbereik hebben.

uw modulaire

digitaliseringsoplossing

Wij werken met CareServant om de optimale patient experience binnen uw ziekenhuis te bieden. Breng de drie belangrijkste belanghebbenden in het zorgproces - patiënten, zorgverleners en familieleden - samen in één veilig en uitgebreid portaal voor betrokkenheid en communicatie.

patient experience

transformation

staff mobility

getuigenis Cliniques Universitaires Saint-Luc 

Het doel is de zorg aan het ziekenbed te optimaliseren.

Het ziekenhuis verzekert zijn prestaties dankzij meer dan 6.000 werknemers. Onze afdeling garandeert hen een steeds optimalere technologische aanpak. Dankzij Econocom hebben we het personeel bijvoorbeeld uitgerust met smartphones. Het doel is de zorg aan het ziekenbed te optimaliseren, wat een aanvulling is op onze computers on wheels die voorzien zijn van Onyx pc's, een alles-in-één multifunctioneel hulpmiddel. Deze nieuwe oplossing is het resultaat van de creativiteit en innovatie van de teams van Econocom. De adoptiegraad is zeer hoog en de gebruikerservaring is maximaal."
 

- Olivier Jeuniau, IT-directeur.

ontdek de getuigenis

Getuigenis: Digitalisering van de operatiezaal van het Deltaziekenhuis in Brussel, op weg naar het ziekenhuis van de toekomst!

One digital company