financier uw project

Financier uw kapitaalintensieve business,
uw technologische en industriële investeringsprojecten.

 

Profiteer van een onmiddellijke cashinjectie dankzij
onze Sale & Lease Back oplossing.

ondersteuning op maat om 100% van
uw financiële uitdagingen aan te gaan

Profiteer ten volle van onze oplossingen inzake bedrijfsfinanciering om uw uitdagingen op het gebied van cashflow aan te pakken en uw concurrentiepositie te optimaliseren door een betere financiering.

Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte financieringsoplossing voor uw innovatieve materiële activa en strategische activa. Uiteraard houden wij ook rekening met de verschillende boekhoudkundige en fiscale aspecten.
 

facturatie,
hoe gaan we te werk?

Blog: De 5 grootste misverstanden over leasing

Leasen is duur of leasen is duurder dan kopen – beide uitspraken behoren tot het gangbare rijtje misverstanden over leasen. De gehuurde apparatuur wordt immers vaak niet volledig tot nul afgeschreven. Er wordt met een restwaarde gerekend, hetgeen leasen goedkoper maakt dan kopen. Vaak wordt bij de vergelijking tussen kopen en huren ook helemaal geen rekening gehouden met de kosten van bezit.

Lire le blog

Blog: De 5 meest gestelde vragen over structured finance

In het kader van hun groeiontwikkelingen zijn bedrijven vaak op zoek naar nieuwe financieringsmethoden voor hun “core business”. Ze zoeken alternatieve financieringsbronnen, off-balance sheet oplossingen of een verbeterde cashpositie door cashinjectie. Structured finance kan vaak een uitkomst bieden. 

Lire le blog

Webinaire: Cash is king in times of crisis

Tijdens dit webinar komt u te weten:

  • Welke impact covid-19 heeft op de finance functie. EY presenteert de resultaten van een enquête bij 1.000 Belgische CFOs
  • Welke mogelijkheden er bestaan om uw cashpositie te verstevigen op korte termijn
  • Hoe andere bedrijven hun liquiditeitspositie hebben geoptimaliseerd
Herbeluister het webcast

getuigenis Mobile Locker : Groeifinanciering voor kapitaalintensieve, innovatieve diensten

Econocom toonde meer appetijt dan de banken. Ze durfden meer springen. Het was ook geen zwart-wit verhaal. Ze ondersteunden ons bij het uitwerken van 2 oplossingen: enerzijds een off-balance huuroplossing en anderzijds een combinatie van renting met de ondersteuning van een derde partij onder de vorm van kredietvezekering. Deze groeifinanciering laat ons toe om onze lockers in een as-a-service model aan te bieden, en zo de huurstromen af te lossen met de inkomstenstromen uit onze diensten.»

- Jef Van Hyfte, Director bij Mobile Locker 

ontdek de getuigenis
One digital company