Device as a Service

don’t buy it, use it !

Met onze Device-as-a-Service formule kunt u voor
een vaste prijs per maand over ICT-apparatuur beschikken
én de aanvullende diensten kiezen die u nodig hebt.

 

U koopt de assets dus niet, maar u krijgt ze ter beschikking
gedurende een overeengekomen gebruikstermijn.

wat is een device as a service formule ?

Device-as-a-Service is een à la carte formule waarbij u enkel de extra diensten kiest die u echt nodig hebt. Gedurende de volledige gebruikslooptijd wordt u ontzorgd op het vlak van installatie, onderhoud, eventuele herstellingen of vervangingen. Aan het einde van de gebruikslooptijd nemen wij de assets opnieuw over en garanderen een tweede leven.

de meeste bedrijven hebben nog een lange weg te gaan op hun digitale transformatie

De meeste bedrijven hebben nog een lange weg te gaan op de digitale weg. Meer dan 90% van de bedrijven is van plan te investeren in krachtige technologieën om hun digitale toekomst te realiseren.

Gezien het snelle tempo van de technologische veranderingen en de noodzaak om het hoofd te bieden aan eventuele onvoorziene aankopen, is een slimmere budgettering en financiering echter van essentieel belang. Alle organisaties moeten in staat zijn de kosten te voorspellen en doeltreffend te beheren als zij wendbaar genoeg willen zijn om van nieuwe technologieën te profiteren en in het spel te blijven.

niet absoluut meer nodig om eigenaar
te zijn en dat verandert het aankoopbeleid

De voorbije twee jaar is het klassieke aankoopproces bijna ongemerkt geëvolueerd: bedrijven willen nu meer een oplossing om een bepaalde behoefte in te vullen, veeleer dan een product met bepaalde specs. In het verlengde daarvan is het niet langer belangrijk dat we eigenaar zijn van het product, de machine of de technologie die we aankopen. We willen een oplossing voor onze uitdaging, eigendom of niet is van ondergeschikt belang.

don't buy IT, use IT

wat zijn de voordelen van
device as-a-service ?

ontzorging van uw ICT-afdeling

Met de device as-a-service formule heeft u een all-in-one oplossing op administratief, technisch en financieel vlak. U betaalt een maandelijks bedrag per device waarin het gebruik van het toestel én de service inbegrepen is. U geniet van volledig asset lifecycle management in combinatie met budgetcontrole.

lees meer

van CAPEX naar OPEX : geen activering op de balans

U heeft geen afschrijvingsverplichtingen. U stapt over van investeringsuitgaven (CAPEX) naar een model op basis van operationele kosten (OPEX). U vermijdt hierdoor upfront piekinvesteringen.

lees meer

voorspelbare ICT-kosten

Doordat u een vast bedrag betaalt per maand, heeft u meer inzicht in uw ICT-kosten. Geen aparte installatiekosten, geen aparte onderhoudscontracten. In het geval van een laptop, bijvoorbeeld, vertegenwoordigt de aankoop van het apparaat nauwelijks 30% van de totale eigendomskosten.

lees de blog

verantwoorde terugname

Je hoeft je geen zorgen te maken over alle logistieke en administratieve processen bij terugname. Het is de hoogste tijd om ons bewust te zijn van de ecologische voetafdruk van technologie, om samen stappen te zetten in de heroriëntatie naar een circulaire economie. 

ontdek onze second hand IT oplossingen

technologische innovatie

U schaft nu de nieuwste hardware aan die nodig is om uw bedrijf te laten groeien, maar vooral ook om uw medewerkers efficiënt, creatief te laten werken. Dit leidt gegarandeerd tot meer tevredenheid bij uw eindgebruikers.

ontdek onze catalogus

voorbeelden van technologieën, hardware & software, die het as-a-service-model kunnen overnemen

Dit is geen uitputtende lijst! Wij kunnen alle elementen van digitale en infrastructuurprojecten financieren, zodat u die in de loop van de tijd kunt betalen. U vertelt ons wat in uw abonnement moet worden opgenomen, met welke leveranciers u wilt werken, wat de beste betalingsvoorwaarden zijn en wij zorgen voor de rest.

CHECKLIST as-a-service
operationele, financiële en juridische implicaties

download onze checklist

Blog: We hoeven niet zozeer eigenaar meer te zijn en dat verandert het aankoopbeleid

De technische specificaties maken plaats voor een functionele omschrijving in aankoopbestekken. We willen oplossing voor onze uitdaging, eigendom of niet is van ondergeschikt belang.

Lees de blog

Blog: Tijd om over te stappen naar Device-as-a-Service?

Praten over Solution-as-a-Service voor uw IT-infrastructuur is als het intrappen van een open deur. Uw IT-omgeving staat echter ook synoniem voor hardware. Aangezien 70% van uw kosten verband houdt met het beheer ervan, is het waarschijnlijk tijd om over te schakelen op "Device-as-a-Service". Een woordje uitleg.

Lees de blog

Blog: Blog: Het einde van het prijsjagen

Aankopers hebben heel lang een price-only focus gehad. Toch zijn er bovenop de aankoopprijs nog heel wat ‘verdoken’ kosten bij een acquisitie.Bij een laptop bijvoorbeeld is de toestelaankoop goed voor amper 30% van de totale eigendomskost. In het geval van de printer is de originele toestelaankoop slechts 5% van de totale kost. 

Lees de blog

getuigenis Belfius

Employee Choice à la carte bij Belfius Bank

“Dankzij ervaren ondersteuning wordt de integratie van hardware in het kader van een flexibele verloning een fluitje van een cent. Onze partner Econocom heeft een sleutelrol in de keuze van de devices, de logistiek, de veiligheid en de financiering. Dat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken rond bezoldiging de tevredenheid in de hand werkt, staat buiten kijf.”

- Jos Vanschoenwinkel, Reward Manager bij Belfius

ontdek de getuigenis
One digital company