Econocom, uw ervaren partner van uw Microsoft omgeving

Hulp nodig met uw Microsoft licenties, migratieprojecten
en het continu beheer van uw Microsoft omgeving?

Benut u alle aangekochte software, of weet u niet juist hoeveel licenties u juist nodig heeft? Weet u wat er allemaal mogelijk is met de aangekochte licenties? Of het nu langs de kant van de gebruiker is of infrastructuur gerelateerd. Microsoft 365, Azure, Copilot, Modern workplace, Autopilot en Intune, Power Platform noem maar op. Econocom staat u bij met raad en daad bij het implementeren en de user adoption van de Microsoft producten, zodat u de focus kan houden op uw core business. Wij helpen ook bij inventariseren welke licenties u effectief gebruikt, zodat u misschien wel een kostenbesparing kan uitvoeren door het aantal licenties te beperken tot wat u effectief gebruikt, of een andere type licentie aan te schaffen wat beter bij uw behoefte past.

Heel wat bedrijven hebben nog een – soms lange - weg te gaan, elk heeft specifieke noden, kent een ander niveau in maturiteit. Migreren van on premise naar de cloud, data goed beveiligen tegen malafide encryptie of het voorkomen van data loss, het verhogen van de security  via bv. MFA (Multi Factor authenticatie) en andere zijn vaak al een heus project, de komst Artificiële Intelligentie en in het bijzonder Microsoft Copilot zorgt ervoor dat zonder een goede basis, AI gedoemd is tot een probeersel.

Contacteer ons voor zowel assessment, design, migratie/implementatie als de continue operations.

Hoe kunnen we u helpen met onze services?

Copilot voor Office 365

M365

Maak je volledig gebruik van het potentieel van de licenties die je hebt aangeschaft? M365 is veel meer dan Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Wij helpen je met gebruikersadoptie en het opzetten van je moderne werkplek. Van samenwerking tot beveiliging van gegevens en zelfs de uitrol van je clients.

Data

Samenwerking

Identiteit

Uitrol

Beveiliging

Operatie

Copilot 

Ben je echt klaar voor AI met Microsoft Copilot? Ontdek hoe je beter kunt prompten, hoe je je gegevens kunt beschermen en beschikbaar kunt maken voor Copilot om een geweldige ervaring te hebben bij het gebruik van Microsoft's AI-oplossing. Ga vol vertrouwen op AI-avontuur.

Azure Cloud

Wil je je applicaties en/of gegevens naar de cloud verplaatsen? Als Microsoft-partner helpen wij je met je Microsoft Azure-abonnement. Van de licenties tot het starten, van de initiële landing zone tot het migreren van je omgeving, zodat deze op een veilige manier overal en altijd beschikbaar is.

Licenties

Wil je de juiste licentie aanschaffen, of het nu Microsoft, Adobe, Google of een andere is? In de cloud of lokaal? Wij helpen je bij het kiezen van de licentie en licentieoplossing (aankoop of abonnement) die bij jouw behoeften past. We bieden ook een Software Inventarisatie aan zodat je volledig begrijpt welke software daadwerkelijk wordt gebruikt en welke niet.

Software Asset Management

License Service Provider

Cloud Solution Provider

One digital company