infrastructuur
(cloud, hybride
& on-premise)

Omarm een schaalbare multi-cloud oplossing
en stop de operationelekopzorgen over uw datacenter.

is uw bestaande cloudinfrastructuur duur en moeilijk te beheren

De complexiteit van multi-cloud hoeft u niet te impacteren.

de 5 grootste uitdagingen van hybrid cloud
Ontdek onze oplossingen op het gebied van cloud

download onze whitepaper

Blog: Waarom uw huidige technologie de rem zet op uw bedrijf

Storingen, datalekken, gefrustreerde medewerkers, ... er zijn vele redenen waardoor u de veroudering van uw infrastructuur kan merken. Te veel bedrijven wachten te lang met technologische veranderingen, wat hun directe concurrenten, die al overstapten naar de cloud, ten goede komt. En wanneer gaat u over op een duurzame oplossing?

Lees de blog

Blog: 5 manieren om de kosten van de cloud (beter) in de hand te houden

Er wordt vaak gezegd dat een overgang naar de cloud kan leiden tot een verlaging van de IT-kosten met 40 tot 50%. Waarschijnlijk is dit niet het geval, maar de realiteit toont ons weldegelijk een aanzienlijke kostenreductie. U moet u zich houden aan de beste praktijken op het gebied van kostenoptimalisatie en de clouduitgaven zorgvuldig in de hand houden? Volg de gids.

Lees de blog

Blog: Heeft u de juiste expertise voor uw cloudtransformatie?

De vraag naar cloudtransformatie blijft groeien. Hetzelfde geldt voor de vraag naar experten. Het aanwerven van het juiste team lijkt problematisch te worden. De oplossing ligt in het analyseren van uw medewerkers, een gedegen opleidingsplan, het integreren van uw medewerkers in het project en ... bij uw cloudaanbieder. Een woordje uitleg.

Lees de blog

getuigenis Infrabel :
achter de schermen van de ICT van de Belgische spoorwegnetbeheerder 

Mijn tweede barometer is de audit uitgevoerd door Gartner. Hun conclusie is dat onze ICT-infrastructuur in goede staat is en dat het beheer wordt vereenvoudigd. We hebben deze prestatie mede te danken aan de uitstekende samenwerking met Econocom.

- Stéphane Samper, Manager Microsoft & VMWare van de IT-afdeling bij Infrabel.

ontdek de getuigenis
One digital company