Managed datacenter - Hybride Cloud

Moeite om tijd te vinden om op uw kernactiviteit te focussen? Omarm een schaalbare multi-cloud oplossing en stop de operationele hoofdpijn in uw data center.

is uw bestaande cloudinfrastructuur een grote kostenpost en moeilijk te beheren?

Laat u niet afremmen door de complexiteit van multi-cloud. Een multi-cloudaanpak houdt in dat er een mix van diensten van 2 of meer cloudaanbieders (publiek, privé en aan de edge) wordt gebruikt (in plaats van voor slechts één cloudaanbieder te kiezen) en dat de werklast tussen elk van hen wordt gedeeld, waarbij diensten worden gekozen die de grootste flexibiliteit, betrouwbaarheid en de meeste functies bieden, of tegen een veel betere prijs worden aangeboden.

olgens een onderzoek van het IBM Institute for Business Value gaf 94% van de ondervraagde zakelijke klanten aan dat ze gebruik maken van multi-cloud om de werklast in de cloud te optimaliseren en te profiteren van innovatie en om cloud vendor lock in te voorkomen. Toch heeft minder dan 40% de procedures en tools om een multi-cloudomgeving te bedienen.

Econocom biedt oplossingen voor het creëren van uw specifieke private cloud en het beheren en exploiteren van een multi-cloudomgeving.

publieke & private cloud op een alles-in-één platform

Single pane of glass

Bewaak en beheer de prestaties, beveiliging, compliance, kosten en capaciteitsplanning bij meerdere cloudaanbieders.

Omarm zelfbediening

Automatiseer de provisioning, configuratie en het beheer van uw cloudgebaseerde infrastructuur, onafhankelijk van de cloudprovider.

Omarm zelfbediening

Biedt ontwikkelaars een interface die ze zelf kunnen bedienen om diensten te gebruiken en gemakkelijker apps uit te rollen naar verschillende cloudplatformen.

hybride IT geeft u de juiste combinatie van publieke cloud, SaaS en lokale IT in een alles-in-één oplossing

  • Ontdek of Hybrid IT de juiste mix is voor uw bedrijf
  • Bekijk onze geïntegreerde transformatie en bedrijfsstrategie
  • Leer waarom een infrastructuurbeheersplatform essentieel is
  • Ontdek ons geheim recept voor succes

waarom kiezen voor econocom ?

We helpen u bij het opstellen van een roadmap en strategie om de bestaande complexiteit van de cloud te integreren en te optimaliseren.
econocom = 1 partner + 1 end-to-end oplossing

Onafhankelijkheid qua aanbieder

We zijn niet gebonden aan een enkel cloudplatform. Dit betekent dat we de behoeften van onze klanten op de eerste plaats kunnen zetten.

End-to-end services

Wij kunnen u in elke fase van het project bijstaan. Onze Europese servicecentra bieden de juiste competenties om u in elke rol te ondersteunen, tot en met een volledige managed service.

Made for Belgium

Onze oplossingen zijn aangepast aan de Belgische markt. We zijn realistisch en pragmatisch.

« Econocom kan de bedrijfsdoelstellingen van uw bedrijf beoordelen en deze vertalen naar een op maat gemaakte hybride IT-infrastructuur die voldoet aan uw behoeften. Het zal dus noodzakelijk zijn om een geïntegreerde en progressieve transformatiestrategie te implementeren, geleid door uw bedrijfsbehoeften, maar met gepaste aandacht voor de operationele vereisten. Wij zijn technologie-agnostisch, wat betekent dat we samen met u uw IT-infrastructuur kunnen bouwen en beheren om een naadloze ervaring te creëren in een probleemloze IT-omgeving. »

Steven Vanden Berghe - Pre-sales Infrastructure

One digital company