Leren & innoveren op AG Campus

klanten getuigenissen
published on 09-06-2022

In hartje Brussel ligt de gloednieuwe AG Campus. Een leer- en innovatiecentrum waar je als werknemer naartoe kan trekken om jezelf te ontplooien, collega’s te coachen, samen ideeën uit te wisselen en nieuwe projecten op te zetten. Het is dé ontmoetingsplek van AG Insurance. We spreken al ongeveer twee jaar over het hybride werken, maar ook opleidingen vallen steeds vaker onder de noemer ‘hybride’ omdat ze in verschillende formats georganiseerd worden.

Zodra je binnenwandelt voel je de focus op innovatie, groeikansen en interactie. De nieuwe campus voert de waarden van AG Insurance hoog in het vaandel. Het is dan ook meer dan een kantoorgebouw, het weerspiegelt de ambities van AG Insurance als katalysator voor samenwerken en groeien. A great place to Discover. Learn. Grow.

Het is duidelijk dat de AG Campus tevens als talentenmagneet wordt ingezet. 75% van de werkende millennials zou graag thuis/op externe locatie werken. 43% mag thuis/op externe locatie werken. AG Insurance begrijpt dus heel goed hoe de arbeidsmarkt vandaag in elkaar zit.

Jan Heyvaert, Chief HR & Sustainability bij AG: “We gaan door een transitie wat onze kijk op werken betreft, met de NWOL (New Ways of Learning) en NWOW (New Ways of Working). Dat betekent dat we definitief breken met het klassieke denken omtrent leren, werken en netwerken. Deze nieuwe inzichten vragen nieuwe omgevingen én aangepaste faciliteiten. Daarom moest AG Campus er komen.

Microsoft Teams als (ver)bindmiddel

Meetingrooms, brainstormrooms, huddlerooms, … Op de Campus beschikt men over een weelde aan typologieën van ruimtes voorzien van de modernste technologieën. Deze zijn allemaal connected door Microsoft Teams. Voor elke hoofdactiviteit werd een concept uitgewerkt, met steeds aandacht voor (gedeeltelijke) remote deelnemers. Het was cruciaal in de ontwerpfase dat men trainingen op verschillende wijzen kon meevolgen zonder in te boeten aan vergader- of leskwaliteit

One digital company