Vlaams-Brabantse bedrijven doen Goede Zaken

persberichten
published on 15-09-2023

In september lanceert Voka-Vlaams netwerk van ondernemingen een nieuwe campagne rond "Goede Zaken".
Want ondernemen is doen, zaken doen, goede zaken doen. Duurzamer, digitaler, diverser, beter, met veel positivisme en inzet.

Vanuit Econocom BeLux ondersteunen wij deze campagne, die tot doel heeft een vernieuwde, optimistische benadering van ondernemerschap te stimuleren.

Onze bijdrage: We creëerden een tweede leven voor 30.655 gebruikte ICT-apparaten. Door deze apparaten nieuw leven in te blazen, verminderen we niet alleen elektronisch afval, maar bevorderen we ook de circulaire economie op een tastbare manier.

Laten we samen een golf van positieve verandering creëren en tonen dat bedrijven een cruciale rol kunnen spelen in het vormgeven van een duurzamere wereld.

Lees meer in het persbericht.

 

 

Het Zaventemse IT-bedrijf Econocom zet dan weer zijn initiatief om e-waste tegen te gaan in de kijker. “70% van het materiaal dat we binnenkrijgen, krijgt een tweede leven. 30% wordt dan gerecycleerd, al is het vaak zo dat we uit kapotte apparaten toch nog wisselstukken kunnen halen. De hoeveelheid afval die echt weggegooid moet worden is miniem”, zegt remarketing directeur Jean-Loup De Reymaeker. Lees het volledige artikel.

One digital company