Pink is the new Blue !

evenementen
on

Als “Responsible Digital Entrepreneur” wil ons bedrijf ook zijn maatschappelijke impact vergroten door goede doelen te ondersteunen. Daarom zijn we een gloednieuw partnerschap aangegaan met de internationale organisatie Pink Ribbon, die fondsen werft in de strijd tegen borstkanker. Meer gedetailleerde informatie over deze organisatie en onze samenwerking vind je hier.

Verschillende initiatieven zullen samen met Pink Ribbon in het kader van ons CSR programma in 2022 worden ondernomen. 

Pink is the new Blue !

Wist je dat de 3e maandag van januari ook wel bekend staat als Blue Monday, oftewel de meest deprimerende dag van het jaar? De feestdagen liggen achter ons en buiten is het koud en donker en daarom voelen we ons neerslachtig. Pink Ribbon wil daar iets aan veranderen en draait de rollen om.
Pink is the new blue: in plaats van een Blue Monday maakt Pink Ribbon er een Pink Monday van. Een dag vol hoop, steun en sensibilisering over borstkanker.

Ook wij doen mee vanuit Econocom Belux!

In de loop van 2022 zullen we verschillende van Pink Ribbon’s acties ondersteunen. We starten vandaag met het vervangen van Blue Monday door Pink Monday. 
We rekenen op de steun van al onze medewerkers om die maandag 17 januari en de volgende week tot een roze dag/week te transformeren. Foto's van acties zullen volgen, stay tuned!

One digital company