De Econocom Group heeft haar tweede impactrapport gepubliceerd

nieuws
published on 10-02-2023

De Econocom Group heeft haar tweede impactrapport gepubliceerd over haar acties als verantwoordelijke digitale ondernemer.

Nu Econocom dit jaar zijn 50e verjaardag viert, is zijn engagement als Responsible Digital Entrepreneur in de loop der jaren alleen maar gegroeid.

Dit verslag laat door de kracht van zijn cijfers en getuigenissen zien hoe de groep de impact centraal stelt in zijn acties voor een digitale wereld die nuttig is voor iedereen.

Het toont ook de bereidheid van de Groep om op een concrete en continue manier de impact van zijn acties voor een verantwoordelijke digitale wereld te meten, samen met zijn ecosysteem.

Naast de cijfers is het verslag ten slotte rijk aan getuigenissen van geëngageerde personen, deskundigen, partners en werknemers die Econocom aan het woord heeft gelaten.

Als pionier in de circulaire economie gaat Econocom op een pragmatische manier vooruit met een realistische visie in lijn met zijn activiteiten. Daarom stellen wij elk jaar meer en meer aanbiedingen voor met een positief effect, nuttig voor iedereen.

Impactrapport : https://www.econocom.be/nl/wie-we-zijn/mvo

Interviews : https://www.econocom.com/fr/interviews-2023

One digital company