BlueVoyant gaat samenwerken met Econocom in België

persberichten
published on 06-04-2023

BlueVoyant gaat samenwerken met Econocom in België. Econocom voegt BlueVoyant's volledige portfolio van Managed Detection and Response (MDR), Supply Chain Defense en Digital Risk Protection toe aan haar dienstenaanbod. BlueVoyant is een cyberbeveiligingsbedrijf dat interne en externe risico's in één platform belicht, valideert en verhelpt.

Het nieuwe partnerschap combineert de 49 jaar ervaring van Econocom als aanbieder van digitale diensten met de diensten van BlueVoyant. Econocom biedt een veelzijdige expertise door een combinatie van projectfinanciering, distributie van apparatuur en digitale diensten. BlueVoyant waarborgt end-to-end cyberbeveiliging om organisaties, hun klanten, en hun ecosystemen van derden te beschermen tegen ransomware en andere steeds agressievere cyberdreigingen.

Econocom zal BlueVoyant's volledige portfolio van interne en externe cyberdefensiecapaciteiten overnemen, waaronder MDR: een compleet Microsoft security-gericht dienstenportfolio, met aangepaste inzet van Microsoft security tools, doorlopend beheer en onderhoud, alsmede 24x7 monitoring, die allemaal helpen om Belgische organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen en zorgen voor een continue verbetering van de beveiligingspostuur.

"We zijn erg enthousiast over dit nieuwe partnerschap omdat het geïntegreerde digitale aanbod van Econocom, inclusief financiering, uniek is in Europa", aldus Steve Dierckens, regional sales director voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk voor BlueVoyant. "Econocom is een vertrouwde partner voor veel klanten in België, die we nu ook kunnen ondersteunen met ons interne en externe uitgebreide cyberdefensieplatform."

Jan Vandebroek, Director Infrastructure Services bij Econocom Belux gaat verder: "Om onze klanten en mogelijk hun supply chain veilig te houden van kwaadaardige intenties en andere cyberdreigingen, moeten we de detectie van bedreigingen zoveel mogelijk automatiseren. Met BlueVoyant kunnen we een virtueel Security Operations Center (SOC) aan onze tooling toevoegen, klanten beschermen, en risico's veel sneller beperken. Vooral de Microsoft E5-beveiligingsdiensten van BlueVoyant zullen in ons land goed aanslaan."

Het partnerschap met Econocom is een belangrijke volgende stap in het Europese investeringsplan van BlueVoyant om verdere zakelijke groei in de regio - die van strategisch belang is - te stimuleren. Het stelt BlueVoyant in staat zich aan te sluiten bij een toenemend aantal klanten, die willen werken met een lokaal gevestigde en vertrouwde partner, in België.

Ontmoet ons op CyberSec Europe

BlueVoyant en Econocom nemen op 19 en 20 april gezamenlijk deel aan CyberSec Europe 2023. Om de expertteams persoonlijk te ontmoeten op de Brussels Expo (stand 07.E090), en om een kennissessie bij te wonen over de convergentie van interne en externe cyberverdediging, kan je je hier registreren.

 

 

One digital company