Workplace Outsourcing

Op zoek naar een partner voor workplace outsourcing as-a-service?

workplace outsourcing as-a-service

Steeds meer bedrijven zetten de stap naar workplace outsourcing as-a-service, omdat workplace management een commodity wordt en omdat bedrijven op zoek zijn naar het variabiliseren van kosten.

Wenst u alle IT aspecten van de digitale werkplek 100% zelf te blijven beheren? Of wenst u eerder tijd vrij te maken voor de digitale transformatie van uw core business? Bent u op zoek naar een ervaren specialist en betrouwbare partner aan wie u alle processen rond joiners, leavers, upgrades van images, break & fix, end of life management, etc kunt uitbesteden?

Met een deskundigheid die IT overstijgt en alle operationele aspecten omvat, kunnen we u een zo groot mogelijk deel van de werklast rond werkplekbeheer uit handen nemen.

userisation als trend – de gebruikers staan centraal

De razendsnelle digitalisering zorgt ervoor dat organisaties en medewerkears veel sneller op marktontwikkeling en specifieke vragen van klanten kunnen reageren. De traditionele kantooromgeving volueert ondertussen naar een flexibele, moderne werkplek.  

Digitalisering verloopt sneller dan ooit. Maar die transformatie is pas geslaagd wanneer medewerkers ook effectief productiever, creatiever én tevredener zijn. Door medewerkers zélf hun technologie en oplossingen te laten kiezen, maak je niet alleen van digitalisering een succes, je hebt ook een streepje voor binnen de war on talent.

De gebruiker wenst te beschikken over een werkomgeving die hem of haar het werken zo eenvoudig mogelijk maakt. Econocom zet vooral in op zelf controle en selfservice van de gebruiker en zorgt ervoor dat een zo groot mogelijk aantal acties automatisch verlopen.

een geïntegreerde oplossing

Onze missie is het aanbieden van een unieke combinatie van ‘skilled resources’, geavanceerde technologie en financiële oplossingen met het oog op innovatief lifecycle management zodat uw medewerkers en klanten permanent operationeel en tevreden zijn.

Modern devices

Als ICT-integrator verleent Econocom advies over de hardware keuze, steeds met de volledige roadmap van alle ICTmaterialen in het achterhoofd. De gepersonaliseerde catalogus wordt bepaald in overleg met de IT-afdeling en is afgestemd op de eerder gedefinieerde persona’s.

As-a-service

Onze oplossingen kunnen worden uitgewerkt als een service contract gebaseerd op een prijs-per-maand-principe en omvat ook de diensten. Financiering biedt een flexibele oplossing om de investeringsdruk bij uw organisatie te verlichten. Zo kunt u zich volledig focussen op groei.

User experience

Wij adviseren over het type werkplek dat best past bij de gebruiker. Hiervoor wordt gewerkt met persona’s. Econocom biedt user support aan, sterk ondersteund door zijn competenties in service management.

Workplace services

Onze lifecycle asset management diensten zorgen ervoor dat uw medewerkers bij de ingebruikname van een device, tijdens de looptijd, maar ook aan het einde van de levensduur ondersteund worden.

 

Digital Scoring

Digital scoring is een middel om de user experience te meten: hoe tevreden is de gebruiker nu écht over zijn werkplek. Daarmee kunnen de prioriteiten over adoptie van digitalisatie beter bepaald worden en kan er proactief gewerkt worden aan efficiëntie en productiviteit.

IT vloot management

Econocom zorgt voor een professioneel management van de vloot van geleverde hardware en software. End-point management, application management & deployment, security, identity en access management en alles wat kan helpen om de eindgebruiker efficiënt en productief te laten werken. Integratie met bestaande tools is ook mogelijk met het oog op IT automation.

One digital company