Econocom ondersteunt Télévie als logistiek partner

Als logistieke partner steunt Econocom Belux jaarlijks Télévie bij het inzamelen van geld om kanker- en leukemieonderzoek bij kinderen en volwassenen te financieren. Deze liefdadigheidsactie wordt al dertig jaar georganiseerd door de RTL-TVI-groep in Franstalig België en het Groothertogdom Luxemburg.

Econocom Belux trad op als logistieke partner voor het evenement door met een 200-tal refurbished pc’s ter beschikking te stellen van het call centrum in Louvière. Deze pc’s maken het mogelijk om de donaties tijdens de slotavond te registreren. Ook de technische ondersteuning van de installaties is voorzien om de permanente beschikbaarheid ervan te garanderen. Ontdek in onderstaande video hun getuigenis en een terugblik op deze 34e editie 2023.

elk jaar mobiliseert Econocom Belux een IT-ondersteuningsteam om meer dan 200 computers te installeren en ter plaatse technische bijstand te verlenen aan het callcenter

200 PC's

refurbished

50 %

van het fonds voor onderzoek naar kanker

15

Econocom vrijwilligers aanwezig gedurende 4 dagen

8,5 Km

netwerkkabels gelegd in het Call Center

BEDANKT aan al onze vrijwilligers

Zij zetten zich in om het call centrum met een 200-tal refurbished pc’s uit te rusten!

Deze pc’s zullen het mogelijk maken de donaties tijdens de slotavond te registreren.

Ook de technische ondersteuning van de installaties is voorzien om de permanente beschikbaarheid ervan te garanderen. Alvast BEDANKT aan het hele team, gecoördineerd door Thierry Prete.

Verantwoordelijke Digitale Ondernemer

Meer dan ooit positioneert Econocom zich als een verantwoordelijke digitale ondernemer, betrokken werkgever en ethische speler.

We willen graag onze sociale impact vergroten door nog meer solidariteit te tonen.

Daarom zijn we sinds enkele jaren betrokken bij de strijd tegen kanker, aan de zijde van Télévie en Pink Ribbon.

lees meer
One digital company