Flex Income Plan bij Belfius: 75% kiest voor een Apple device

klanten getuigenissen
published on 25-02-2024

Trots om te delen dat onze partner Belfius een baanbrekend Employee Choice-programma heeft geïmplementeerd dat de tevredenheid van medewerkers naar nieuwe hoogten heeft gestuwd! 
In een recente testimonialvideo onthulde Belfius Reward Manager Jo Vanschoenwinkel het geheim achter hun succes: « Als je aan de medewerker keuze kunt geven, ja, dan leidt dat gewoon tot meer tevredenheid. »

Belfius begon in 2014 met een klassiek cafetariaplan en evolueerde naar een flexibel verloningsplan, waar nu ook corporate devices deel van uitmaken. We gaven ook de microfoon aan Ine Van De Vaerd, Reward Expert bij Belfius, die de aantrekkelijkheid van ICT in hun Flex Plan bevestigt : « Nu kiezen bijna 90% van onze medewerkers ervoor om één of meerdere devices op te nemen in het flexplan, met 75% die de voorkeur geeft aan Apple devices »

In deze video komt u ook te weten wat een Employee Choice program (CYOD) inhoudt, welke rol Econocom speelt in de ondersteuning van hun Flex Plan en het belang dat Belfius hecht aan de duurzaamheid van hun IT-vloot. Dit is meer dan een programma; het is een revolutie in #EmployeeBenefits! Ontdek hoe te beginnen met een Employee Choice program.

Belfius Bank stelt haar medewerkers hulpmiddelen ter beschikking die perfect zijn aangepast aan hun persoonlijke behoeften door Employee Devices op te nemen in haar cafetariaplan. Het succes ervan neemt toe.

“Dankzij ervaren ondersteuning wordt de integratie van hardware in het kader van een flexibele verloning een fluitje van een cent. Onze partner Econocom heeft een sleutelrol in de keuze van de devices, de logistiek, de veiligheid en de financiering. Dat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken rond bezoldiging de tevredenheid in de hand werkt, staat buiten kijf”, legt Jos Vanschoenwinkel, Reward Manager bij Belfius Bank, uit.

One digital company