cafetariaplan

De ideale manier om het verschil te maken op het vlak van verloningsstrategie.  
ICT vormt hierbij het op twee na meest gevraagde voordeel voor werknemers.

 

Uw medewerkers op een fiscaal vriendelijke manier
de nieuwste technologie aanreiken?
Een motiverend voordeel voor werknemer en werkgever 

wat is een cafetariaplan?

Met een cafetariaplan biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om (een deel van) hun salaris, vakantiegeld of bonus naar wens te besteden aan bepaalde extralegale voordelen zoals ICT.
Met het cafetariaplan kunt u uw werknemers een gepersonaliseerd en flexibel loonpakket aanbieden, zonder dat uw loonlast toeneemt. ICT opnemen in uw programma voor flexibele verloning staat synoniem voor  een langetermijnstrategie en vormt tevens een mechanisme voor belastingoptimalisering. Wij ondersteunen organisaties bij de integratie van ICT-tools in een Employee Choice-strategie.

het is ons doel om HR- en IT-managers te ontzorgen.

de invoering van een cafetariaplan,
dit is hoe we u het leven makkelijker maken!
 

eenvoudig bestellen via online catalogus

We stellen een op maat gemaakte online catalogus samen en zetten een gebruiksvriendelijk online bestelplatform klaar. Voor device keuzes die het beschikbare budget overschrijden, is een online betaalmodule mogelijk, zodat de medewerker het saldo via eigen bijdrage kan voldoen.

implementatie van het portal binenen 10 dagen

We ondersteunen uw HR- en IT-afdeling bij de volledige implementatie van het cafetariaplan. Daarnaast werken we verschillende ‘wat als…’ scenario’s uit. Wat gebeurt er als een medewerker zijn smartphone verliest, wat bij diefstal, end-of-life, instroom tijdens het jaar, ontslag.

leaseoplossingen

Wij ontzorgen HR en IT afdelingen. Onze leaseoplossingen (huur voor 24 of 36 maanden) kunnen de implementatie versnellen, doordat u voor een OPEX oplossing kiest. 

administratieve en logistieke afhandeling

Wij zorgen voor een volledige administratieve en logistieke afhandeling. Ook break, repair & fix handelen we af. Dit is een volledig Asset Lifecycle Management, dus geheel volgens de afspraken die we met u gemaakt hebben.

in deze video legt onze expert op het gebied van mobiliteitsoplossingen uit
wat u moet weten om uw ICT cafetariaplan binnen uw bedrijf te implementeren.

ontdek de voordelen van een Cafetariaplan voor u en uw medewerkers 
(al dan niet in combinatie met een Employee Choice programma)

download onze whitepaper

Blog: Waarom flexibele verloning en ICT onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

De trend wordt bevestigd: talent richt zich op organisaties die meer salarisflexibiliteit bieden. De mogelijkheid om ICT-apparatuur te kiezen maakt er bovendien zeker deel van uit dankzij de integratie in een cafetariaplan. Ontdek hoe uw bedrijf mee kan werken aan een flexibele, duurzame en vereenvoudigde aanpak.

Lees de blog

Blog: Wanneer devices een motiverende motor worden

Er zijn veel effectieve manieren om medewerkers te motiveren, zoals de vrijheid om het ICT-materiaal te kiezen waarbij ze zich het meest comfortabel voelen. Een succesvolle strategie die eenvoudig te implementeren is binnen een programma rond een innovatief beloningspakket. Demonstratie.

Lees de blog

Blog: Verhuur en cafetariaplan: vereenvoudig uw leven

Bijna één bedrijf op twee huurt de mobiele apparaten die het aanbiedt via het cafetariaplan. Een flexibele, op maat gemaakte financieringsmethode zonder zware investeringen, die wordt gewaardeerd door organisaties die streven naar administratieve vereenvoudiging en fiscale optimalisatie.

Lees de blog

getuigenis Belfius

Employee Choice bij Belfius Bank: een motiverend onderdeel van hun flexibele verloningsstrategie 

“Dankzij ervaren ondersteuning wordt de integratie van hardware in het kader van een flexibele verloning een fluitje van een cent. Onze partner Econocom heeft een sleutelrol in de keuze van de devices, de logistiek, de veiligheid en de financiering. Dat de mogelijkheid om eigen keuzes te maken rond bezoldiging de tevredenheid van onze medewerkers in de hand werkt, staat buiten kijf.”

- Jos Vanschoenwinkel, Reward Manager bij Belfius.

ontdek de getuigenis
just switch